Trump Floridában tartott naggyűlést

Donald Trump Floridába látogatott a feleségével, ahol egy repülőtéri hangárban tartott több ezer ember előtt beszédet. Megerősítette a választási kampányában tett ígéreteit és véleményét a hazug médiáról.

rt-trump-florida-3-er-170218_12x5_1600.jpg

fotó:abcnews.com

Szombat este az Amerikai Elnök Floridába látogatott a First Ladyvel együtt. A rendezvényt Melania Trump nyitotta azzal hogy röviden beszélt a férjéről, majd imádkozott és ígéretet tett arra, hogy a nőkre és a gyermekekre vonatkozó kezdeményezéseivel minden amerikai érdekében tevékenykedik majd. 

Donald Trump nyakkendő nélkül, kötetlen stílusban beszélt, s bevezetőjében azt hangsúlyozta, hogy "barátai és az emberek között" akar lenni. Dicsérő szavakkal szólt követőiről, híveiről, s "igazán nagyszerű mozgalomnak" nevezte táborát.

Ismét beszélt az amerikai-mexikói határra tervezett kerítés megépítéséről, hangsúlyozta, hogy lazít a gazdasági szabályzókon, és munkahelyeket teremt majd. Utalt a beutazásokat átmenetileg szigorító elnöki rendelkezésének bírói felfüggesztésére, és úgy fogalmazott: "készülök valamire a következő napokban". Majd hozzátette: "mi soha nem adjuk fel, soha!".

forrás:MTI