Dzsudzsák: "Legszívesebben otthon játszanék"

Labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs jól érzi magát az al-Vahdánál, ennél jobban saját bevallása szerint talán már csak akkor érezné, ha ismét Magyarországon játszhatna.

228246_dzsudzsak_balazs.jpg

fotó:rangado.hu

Biztos meglepő lesz, amit mondok, de legszívesebben otthon futballoznék. Irigylem néhány korábbi csapattársamat, hollandokat, németeket, oroszokat, akik megtehetik, hogy otthon, a saját környezetükben léphetnek pályára hetente. Nekem ez hiányzik. Szívesen játszanék otthon egyszer.

Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak adott interjújában kifejtette, hogy mi történt nyáron az átigazolásával kapcsolatban és elmondta véleményét a magyar helyzettel kapcsolatban is. Sehonnan nem kapott komoly ajánlatot, és mivel az arab csapat már korábban is kereste őt, és az ajánlat is jó volt, így elfogadta azt. A Herthához és Dárdai Pálhoz ugyan nagyon szívesen ment volna, de a berlini klub nem tudott érte annyit fizetni, amennyit a Bursa kért - mesélte Dzsudzsák.

Az itthoni helyzetről: "Derűlátó vagyok, bízom benne, hogy a magyar bajnokság színvonala egyre jobb lesz, és a nézők visszatérnek majd a gyönyörű, új stadionokba. Ha otthon vagyok, amikor csak tehetem, kimegyek valamelyik meccsre." 

forrás: Nemzeti Sport